Contact

Independer Services werkt exclusief samen met één adviseur: Independer. Independer is ook jouw eerste aanspreekpunt voor advies, vragen over je verzekering, het doorgeven van wijzigingen of het melden van een schade. Kijk voor de actuele openingstijden op deze pagina.

Wil je liever toch met iemand van Independer Services spreken? Bel ons dan op 035-6265799. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 08.30 uur tot 17.00 uur. Je belt tegen het lokale tarief, plus eventuele kosten voor het gebruik van je mobiele telefoon. We hebben geen keuzemenu, je krijgt altijd direct een medewerker aan de lijn.

Vragen over schade? Kijk op independer.nl/schade of bel Independer op 035-7515020. Dit is tevens het noodnummer wat 24/7 bereikbaar is voor een schademelding.

Reactietermijnen

Independer reageert zo snel mogelijk op een informatie- of wijzigingsverzoek. Je ontvangt in elk geval binnen deze termijn een reactie:

Bezoekadres

Celebeslaan 2
1217 GV Hilversum

Postadres

Postbus 1632
1200 BP Hilversum

E-mail

Algemeen: info@independerservices.nl
Schade: autoschade@independer.nl

Klacht

Ben je niet tevreden over de dienstverlening van Independer Services B.V.? Dan kun je een klacht indienen via Independer door het klachtformulier in te vullen. Je klacht wordt daarna meteen toegewezen aan een medewerker die de klacht behandelt. Hij/zij neemt binnen twee werkdagen telefonisch contact met je op en laat je weten hoe lang het ongeveer duurt om je klacht af te handelen.

Als de klacht door Independer niet naar tevredenheid wordt opgelost, kun je nog terecht bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid).